Opiskele marraskuussa ilmaiseksi!

SEK:n Elinvoimainen #Suupohja viestii -hanke järjestää marraskuussa kolme viestinnän sparrausta Suupohjan asukkaille. Tule mukaan vahvistamaan viestintääsi ja oppimaan uutta parhaassa seurassa!

Tiistai 20.11 klo 18-20 Valkoinen Puu, Kauhajoki
Miten järjestän onnistuneen tapahtuman. Suunnittelu, elämyksellisyys, kannattavuus, vastuut ja viestintä. Paikalla keskustelemassa mm. Kreetta Luoma (Rytmiraide), Mikko Jokipii (Aukusti), Tero Viertola (Nummirock). Tilaisuus on suunnattu kaikille tapahtumien järjestäjille ja tapahtumien järjestämisestä kiinnostuneille.

Torstai 22.11 klo 17-20 Teak Oy HTC
Linkedin yrityskäytössä ja mainonnassa. Tule oppimaan miten Linkedin toimii yrityskäytössä, mitä on social selling, Linkedin mainonta, miten rekrytoit linkedin avulla ym. Teemu Lahti, Myynninmaailma Oy. 
Rasintie 1 A, 64700 Teuva​
Torstai 29.11 klo 17-20 Ojalan Pakarin Janoinen leipuri
Bloggaa paremmin – viestintäsparraus. Yritysviestintä: Mitä pitää ottaa huomioon ulkoisessa viestinnässä, miten hyödynnän blogia viestinnässä, kenelle kirjoitan, aihe ja näkökulma, hyvän blogikirjoituksen ABC ym. Janita Lahti, ​Myynninmaailma Oy.
Topeeka 42, 61800 Kauhajoki​

Tilaisuudet ovat kaikille maksuttomia.
Ennakkoilmoittautuminen tarjoilujen varaamiseksi: http://sek.suupohja.fi/viestintasparraus

Lisätietoja:
Esa Ylikoski, projektipäällikkö
puh. 050 512 2569
esa.ylikoski@kauhajoki.fi

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *