Maakuntakorkeakoulun tarjontaa syksyllä 2019

Syksyn 2019 aikana toteutamme alueella useita valmennuksia ja olemme mukana tapahtumissa. Toteutukset teemme yksin tai yhteistyössä eri yhteistyökumppaneiden kanssa. Osa valmennuksista ja tapahtumista odottaa vielä tarkennuksia, mutta tässä jo muutama. Seuraa siis ilmoitteluamme.  

Aktiivinen Teuva -tapahtuma on torstaina 5.9. klo 15-19 TEAKin tiloissa (Rasintie 1A). Tapahtuma on harrastus- ja vapaa-ajan toimijoille. SeAMK on mukana esittelemässä syksyn yhteishaun kohteita, koulutustarjontaansa ja avoimia opintoja. Tervetuloa esittelypisteellemme!

Yrittäjien aamukahvit jatkuvat ja seuraavat ovat tiistaina 17.9. klo 8 sekä tiistaina 22.10. klo 8 Ojalan Pakarin Vinttiravintolassa, Kauhajoella. Tilaisuuksissa on vaihtuvat teemat, mm.syyskuussa aiheena on yrittäjien vakuutukset. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!

Uutiskirjemarkkinointia PK-yrityksille valmennusta ja sparrausta on kahtena iltana  ke 25.9. klo 18-20 ja ti 8.10. klo 18-20. Logistiassa (Teknologiapuisto 1, Kauhajoki). Kouluttajana Taina Norha. Voit osallistua omalta koneelta tai ryhmän kanssa Logistiassa. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä että osallistut omalta koneelta ja jätä sähköpostiosoitteesi niin saat noin viikkoa ennen koulutusta oppimisympäristöön tunnukset + ohjeet.

Ilmoittaudu osoitteessa http://sek.suupohja.fi/digisparraus

Suupohjan Yrittäjien iltamat, jo kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma on torstaina 7.11. klo 18-20 Ojalan Pakarin Vinttiravintolassa. Puhujana on muusikko ja yrittäjä Mato Valtonen, joka tunnetaan Sleepy Sleeperseistä ja Leningrad Cowboys’ista. Tule mukaan kuuntelemaan mitä Mato, luovuuden asiamies ja vuosikymmenen puhuja kertoo meille mm. innostavan työilmapiirin voimasta. Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.

Asiakaspalvelu ja palvelujen muotoilu tiistaina 12.11. klo 18-20, Isojoella (paikka tarkentuu). Miten liikkeesi havaitaan ja löydetään? Minkä ensivaikutelman asiakas saa? Mitä keinoja käytät, että asiakas tulisi toisen kerran? Aihepiiri on mielenkiintoinen. Seuraa ilmoittelua, koska ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin.

 

Syksyn 2019 yhteishaku on 4.9. – 18.9.

Korkeakouluihin ja yliopistoihin hakeminen tapahtuu osoitteessa www.opintopolku.fi. Ohjeet löydät “Näin haet yhteishaussa korkeakouluun” -sivulta. SeAMKissa on haettavana syksyn 2019 yhteishaussa seuraavat koulutukset:

  • Agrologi (AMK), monimuotototeutus
  • Insinööri (AMK), Bio- ja elintarviketekniikka, monimuotototeutus
  • Rakennusmestari (AMK), Rakennustekniikka, monimuotototeutus (Jyväskylä)
  • Restonomi (AMK), Ravitsemispalvelut, monimuotototeutus
  • Sairaanhoitaja (AMK), monimuotototeutus
  • Sosionomi (AMK), päivä- ja monimuotototeutus
  • Tradenomi (AMK), Pk-yrittäjyys, monimuotototeutus

 

Avoimet korkeakouluopinnot Kauhajoella, syksy 2019 (Topeeka 47 D, pääovi)

Kauhajoella lukee tradenomin tutkintoa n. 30 opiskelijaa. He ovat opiskelunsa loppuvaiheessa. Tiesitkö, että samoja AMK-tutkintoon kuuluvia opintojaksoja voit opiskella myös Avoimen ammattikorkeakoulun opintoina (mutta ei koko tutkintoa). Avoimen opintoihin voi osallistua kuka tahansa iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Opinnot hyväksytään osaksi tutkintoa, jos myöhemmin haet ja tulet valituksi SeAMKin tutkinto-opiskelijaksi.

Avoimessa opiskelu sopii sinulle, jos:
-Haluat lisätä osaamistasi työelämän tarpeisiin
-Suunnittelet hakemista ammattikorkeakouluun tutkintoa suorittamaan
-Haluat kehittää osaamistasi tai yleissivistystäsi sinua kiinnostavissa asioissa

Kauhajoella syksyllä 2019:
Brändin johtaminen, 4 op., alkaen 29.8.
-Liiketalouden ja yrittäjyyden tutkimusmenetelmät, 3 op., alkaen 31.8.
-Verkostot yrityksen kehittämisessä, 3 op., alkaen 27.9.
-Digitaalinen markkinointi, 3 op., alkaen 28.9.
-Yrityksen strateginen uudistaminen, 4 op., alkaen 26.10.

Tässä muutama linkki:
-Ilmoittautuminen opintoihin tapahtuu lomakkeella https://lomake.seamk.fi/lomakkeet/805/lomake.html
-Opinnot maksavat 10 euroa/opintopiste yksittäin suoritettuna. Jos suoritat yli 15 op./lukukausi, sinun kannattaa maksaa lukukausimaksu 150 euroa
-Kaikkia tarjolla olevia avoimen opintoja voi katsoa http://ops.seamk.fi/avoinamk/
-Lisätietoja Avoimen AMKin opinnoista ja polkuopinnoista saat sari.havulehto@seamk.fi

Kysy lisää:
Pirjo-Leena Ketola
Korkeakouluasiamies, KTK, KM

SeAMK Maakuntakorkeakoulu, Kauhajoki Kampus
Topeeka 47 H, 61800 Kauhajoki
040-6807194, pirjo-leena.ketola@seamk.fi

 

 

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *