Suupohjan tutkijahotellipaikat

Isojoki

Isojoen kunnantalo, Teollisuustie 1A, 64900 Isojoki

Tutkijapaikkojen määrä: 2

Isojoen kunnanviraston tutkijahotellissa on tilaa kahdelle tutkijalle/lopputyöntekijälle. Työtila on tilava ja tavanomaisten peruskalusteiden lisäksi tarjolla on nopea nettiyhteys, verkkotulostus- sekä videoneuvottelumahdollisuus. Kunnanvirastossa työskentelee hyvän työilmapiirin omaava pieni ja monipuolinen yhteisö, joka toivottaa tutjikat tervetulleiksi. Yhteisössä on työntekijöitä Isojoen kunnasta, Kauhajoen kaupungilta, Seutupalvelukeskuksesta ja Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymästä. 

Karijoki

Karijoen kunnantalo, Kristiinantie 3, 64350 Karijoki

Tutkijapaikkojen määrä: 1

Tutkijahotelli Karijoki

Karijoen kunnanviraston tutkijahotelli on valoisa ja avara huone yhdelle tutkijalle/lopputyöntekijälle. Työtilassa on tavanomaisten peruskalusteiden lisäksi tarjolla nopea nettiyhteys, verkkotulostus- sekä videoneuvottelumahdollisuus. Kunnanvirastossa työskentelee hyvän työilmapiirin omaava pieni yhteisö, joka on valmis antamaan tukensa tutkijalle. Kunnanvirastoon on myös helppo ulkopuolisten yrittäjien ja toimijoiden tulla.

Kauhajoki

Logistia (huone B225), Teknologiapuisto 1, 61800 Kauhajoki

Tutkijapaikkojen määrä: 4

Kauhajoen tutkijahotellissa sijaitseen teknologiakeskus Logistiassa, jossa on heti tilaa neljälle tutkijalle/lopputyöntekijälle. Tarvittaessa valoisaan ja viihtyisään tilaan voidaan sisustaa enemmänkin tutkijapaikkoja. Tutkija saa käyttöönsä työpöydän, lukittavan kaapin, verkkoyhteyden ja tärkeimpänä valmiin työyhteisön, jonka tutkija voi kokea omana tukiverkostonaan.
Lähetä pian hakemuksesi tai ota yhteyttä, mikäli lisäkysymyksiä heräsi. Tutkijahotellissa voit keskittyä tutkimuksesi loppuunsaattamiseen.         

Kauhajoen tutkijahotelli

Teuva

TEAK Oy, Rasintie 1a, 64700 Teuva

Tutkijapaikkojen määrä: 3

Artikkeli Teuvan tutkijahotellitoimintaan liittyen.

 

Lisätietoja Suupohjan tutkijahotellista:

Pirjo-Leena Ketola
Korkeakouluasiamies, E-P:n maakuntakorkeakoulu
puh. 040 680 7194 , pirjo-leena.ketola@seamk.fi