Teuva

Teuvalla kaikki on mahdollista!

Tervetuloa Teuvalle

Haluaisitko asua maaseudulla, väljästi ja viihtyisästi? Tahtoisitko antaa lapsillesi turvallisen ja terveellisen kasvuympäristön? Tahtoisitko nopeat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet? Teuvalla tämä kaikki on mahdollista yhdistää!  Teuva on vireä, lapsiystävällinen ja yrittäjähenkinen kunta.

Harrastusmahdollisuuksissa riittää valinnanvaraa. Luonto-Parrassa ja Pappilankankaan ulkoilualueella voi nauttia liikunnan riemusta ja kauniista luonnosta ympäri vuoden. Parran laskettelukeskus – Snowpark Parraon talvella kaikenikäisten laskettelijoiden ja hiihtäjien suosiossa.  Kunnassa on tasokas uimahalli ja kuntosali, laadukas kirjasto ja monipuolinen kansalaisopisto.

Kulttuuritalo Orrelassa järjestetään tapahtumia ja näyttelyitä ympäri vuoden. Ars Nova Botnica –taidenäyttely esittelee pohjalaista taidetta vuosittain heinäkuun ajan. Taidetta pääsee ihastelemaan myös Teuvan kirkossa, jossa sijaitsee Tove Janssonin merkkiteos, Kymmenen neitsyttä –alttaritaulu. 

Teuvalla on myös Suomen ainoa polkupyöriin ja pyöräilyyn erikoistunut museo Pyörätalli.

Parrassa järjestetään vuosittain elokuussa ainutlaatuinen tapahtuma Siirrettävien saunojen kokoontumisajot, joka kerää paikalle n. 60 saunaa ja n. 10 000 saunojaa tai saunomisen ystävää. Elolystit on monipuolinen koko perheen kulttuuri- ja kesätapahtumaviikko.  Kesäteatteri Tanulassa on hauskoja nä
ytelmiä kesäisin. Kaarihovissa järjestetään kesälauantaisin lavatanssit, jotka houkuttelevat tanssikansaa ympäri maakuntaa. Aktiiviset yhdistykset ja järjestöt sekä elinvoimaiset kylät rikastuttavat paikkakunnan harrastus- ja tapahtumatarjontaa.

Suomen Yrittäjäopisto toimii valtakunnallisesti  ja yksi opetustiloista sijaitsee Teuvalla.

Teuva MUUMIT

pappilankangas_3421_1024px
Pappilankankankaalla järjestetään suosittuja kokoperheen urheilutapahtumia.
arsnova
Teuva Ars Nova Botnica.
taloulkoa
Teak oy.

teuva kylttipyoratalli

Teuva Parra

[/ezcol_1half_end]