Teuvan viikko täynnä kulttuuria Elolystien myötä

Viikonloppuna järjestettyjen Sauna-ajojen ja Saunaparaatin myötä startanneet Elolystit tuovat kulttuuria ja erilaisia kesätapahtumia Teuvalle koko viikoksi. Tapahtumaviikko kestää sunnuntaihin 5.8. saakka, ja luvassa on muun muassa konsertteja, näyttelyitä ja tanssia.

Musiikista voi nauttia Elolystien aikaan useampaankin otteeseen. Jo järjestettyjen piknik-konsertin ja Saunatanssien lisäksi tarjolla on yhteislauluiltaa, Mild Peppersin keikkaa ja Kaarihovilla tanssahdellaan niin perjantaina kuin lauantainakin.

Kuultavan lisäksi Elolystit tarjoavat paljon nähtävää. Viikon aikana on nähtävillä muun muassa Nälkävuosista nykypäivään -näyttely Teuvan 150-vuotisesta historiasta sekä pop-up taidemyyntinäyttely. Myös liikkuvaa kuvaa pääsee ihastelemaan elokuvateatteri Kino-Kuvassa, jossa on myös ilmainen Elolystinäytös maanantaina 30.7.

Elolystit tarjoavat mm. musiikkia ja tanssia

Tapahtumat tarjoavat paljon myös osallistavaa tekemistä. Esimerkiksi torstaina on puistojoogaa ja torstaina sekä perjantaina kouluikäisillä on mahdollisuus osallistua keramiikkakurssille. Keskiviikkona kirjastolla on satupiknik ja katuliitutapahtuma, jossa syödään eväitä, nautitaan tarinoista ja koristellaan kirjaston pihaa katuliitutaideteoksilla.

Lauantaina Teuvan Mikkilän tie täyttyy maalaistorista ja vanhoista koneista sekä huutokaupasta, jonka vetää itse huutokauppakeisari Aki Palsanmäki. Lisäksi keskustassa on luvassa kiihdytysajokisoja vanhoilla kulkuvälineillä, kuten traktoreilla.

Koko viikko on siis täynnä näkemistä, tekemistä ja kokemista. Ohjelmaan voit tutustua tarkemmin täältä.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *