TeuvaFest tarjoaa musiikkielämyksiä moneen makuun

MITÄ? Ensimmäistä kertaa järjestettävä TeuvaFest-musiikkitapahtuma
MISSÄ? Teuvan kunnantalon puistossa
MILLOIN? Lauantaina 9.6. kello 16-23
MITÄ MAKSAA? Tapahtuma on ilmainen

Teuvan markkinaviikonlopun yhteydessä järjestetään tänä kesänä ensimmäistä kertaa TeuvaFest. Ilmainen musiikkitapahtuma on uuden musiikkiyhdistyksen, Teuvan Musiikkiviikkojen, käsialaa.  Idea yhdistykseen ja tapahtuman järjestämiseen Teuvalle lähti, kun Tuomo Tiitinen ja Mika Nisula työskentelivät yhdessä koululaiskonserttien yhteydessä.

– Työskentelen musiikinopettajana ja halusin työni ulkopuolellakin tarjota nuorille mahdollisuuksia musiikkiin liittyvään ohjelmaan, kertoo Tiitinen.

Lauantaina 9.6. Teuvan kunnantalon puistossa järjestettävä ulkoilmatapahtuma on suunnattu kaikenikäikäisille kävijöille, sillä eteläpohjalaisista esiintyjistä koostuva kattaus on moneen makuun sopiva.

– Musiikkiohjelmaa suunniteltaessa on haluttu ottaa erityisesti huomioon nuoret ja antaa myös heille mahdollisuus päästä itse esiintymään, Tiitinen jatkaa.

Lauantai-iltapäivänä lavalle astuu ensimmäisenä Teuvan mieskuoro, joka tarjoilee musiikkimatkan sota-ajan lauluista nykyajan pop-kappaleisiin. Seuraavana yleisöä viihdyttää Botnia Big Band perinteisellä big band -musiikilla ja Antti Kleemolan tuotannolla.  Tämän jälkeen estradin valtaa nuorten energia, kun Teuvan yhtenäiskoulun oma bändi SKENS ja kurikkalainen nuorisohevibändi Divine Apocalypse ottavat lavan haltuun. Hevistä vaihdetaan hieman kevyempiin tunnelmiin, kun Marilii Band tanssittaa kävijöitä menevällä musiikillaan. Ilta päättyy rytmikkäissä merkeissä, kun kauhajokinen rap-duo Turvasana sekä rap-artisti Pasanen riimittelevät TeuvaFestin päätökseen.

Lisäksi tapahtumakävijöilläkin on mahdollisuus päästä mikin varteen, kun Live Band Karaoke tahdittaa karaokesolistien laulua. Musiikin lisäksi tapahtumassa on tarjolla muun muassa ruokaa, juomaa ja arpajaiset. Tapahtuma olisi tarkoitus nähdä Teuvan kesässä myös jatkossa.

– Musiikkitapahtuma on hyvä lisä Teuvan markkinaviikonlopulle, ja nyt kun latu on avattu, on seuraavina vuosina järjestelyt jo helpompia, Tiitinen iloitsee.

TeuvaFestin lavalla nähdään muun muassa Botnia Big Band

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *