TANSSI- JA NÄYTELMÄRYHMÄT ALOITTAVAT TOIMINTANSA TEUVALLA

MAINOS TEUVA 2014 syksy.doc

TANSSIRYHMÄT HUIPENTUVAT PIKKUJOULUNÄYTÖKSEEN

Tanssiyhdistys Zahran ryhmät aloittavat toimintansa viikolla 39 maanantaina.  Runsaan mielenkiinnon vuoksi lapsille on nyt järjestetty kaksi eri ikäryhmää (9-11-vuotiaat ja heidän jälkeensä 5-8-vuotiaat). Lapsia ohjaa Itämaisen tanssin opettaja Minna-Kaisa Rantala. Anne Hakkoomäen ohjaama ”ZahraLady”-ryhmä harjoittelee vauhdikasta tanssia pilke silmäkulmassa. Ryhmään toivotaan mukaan yläasteikäisiä ja lukioikäisiä nuoria sekä aikuisia jotka ovat vauhdikkaan tanssin ystäviä.

Tanssiryhmät harjoittelevat esityksen Tanssiyhdistys Zahran pikkujoulunäytökseen marraskuun lopulle, sekä kevätkaudella tietenkin Teuva Revyyseen. Tervetuloa tanssimaan. Ilmoitus aikatauluineen ja hintoineen on nähtävänä tässä lehdessä.

NÄYTELMÄRYHMÄT ALOITTAVAT TEAKIN TILOISSA

Kansalaisopisto ja Paja-teatterijaosto tuottavat nyt neljättä vuotta yhteistyössä teatteriryhmiä lapsille ja nuorille/aikuisille. Harjoituspaikkana ja esityspaikkana kokeillaan tällä kaudella TEAKin auditoriota jossa saadaan intiimi kosketus yleisöön. Ilmoittautuneilta peritään kansalaisopiston kurssimaksu. Osan harjoituksista, sekä esitykset tuottaa Paja-teatterijaosto. Ohjaajana toimii harrastajateatterivetäjä Minna-Kaisa Rantala

Lasten ryhmään voivat osallistua 8-12-vuotiaat (2.luokalta alkaen). Sitä vanhemmat (yläasteikäiset ja aikuiset) voivat osallistua nuorten/aikuisten ryhmään. Erityisesti toivotaan mukaan myös aikuisia, että nuoret pääsevät heidän kanssaan yhteistyöhön.

Ryhmät aloittavat lokakuun alussa kokoontuen aluksi torstaisin (lapset 15.30- 17.15 ja heti perään nuoret/aikuiset 17.30-19.00), sekä marras-joulukuussa myös sunnuntaisin samaan aikaan (kaksi kertaa viikossa). Lasten näytelmä valmistuu joulukuun puoliväliin (esitykset 13.-14.12.), nuorten ja aikuisten näytelmä tammi-helmikuun vaihteeseen. Kiinnostuneiden kannattaa seurata Opistopalstaa, ja ilmoittautua mukaan sitä kautta.

M-

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *