Suupohjassa kaikki saavat julkaista seudun yhteisillä verkkosivuilla

koulutus-ilmoitus

 

Suupohjassa on avattu verkkosivusto www.suupohja.fi, johon kaikki paikalliset ovat tervetulleita julkaisemaan omia asioitaan.

Sivusto on helppokäyttöinen ja sen käyttöön järjestetään kaikille kiinnostuneille avointa ja maksutonta koulutusta. Koulutukset järjestetään jokaisessa Suupohjan kunnassa. Koulutussarja käynnistyy Teuvalta 30.9.2014.

Suupohja.fi on avoin tiedotuskanava yrityksille, yhdistyksille, urheiluseuroille, kunnille, matkailutoimijoille ja muille organisaatioille.

Sivustoa voi hyödyntää esimerkiksi yhdistys, jolla ei ole omaa verkkosivustoa. Sivusto tarjoaa paikalliset laajemmin tavoittavan viestintäkanavan esimerkiksi yleisesti käytettävän Facebookin rinnalle. Suupohja.fi-sivustossa voi julkaista helposti tiedotetyyppisen artikkelin, jossa on kuvia ja tekstiä. Artikkeli on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa tai tulostaa perinteisesti jaettavaksi.

Suupohjan tapahtumat löytyvät helposti tapahtumakalenterista.

Tapahtumakalenterista löytyvät myös tarkat tiedot jokaisessa kunnassa järjestettävästä suupohja.fi-päivityskoulutussarjasta. Koulutuksessa käydään läpi artikkelien ja tapahtumakalenterin käyttäminen. Lisäksi opetellaan #Suupohja-hashtagin käyttöä. Yksinkertaisimmillaan sivustoilla saa julkaistua materiaalia lisäämällä #Suupohja seutua koskeviin kuviin Instagaramissa tai twiitteihin Twitterissä.

Koulutussarjan järjestää Suupohjan Kehittämisyhdistyksen hallinnoima Viesti virtaa Suupohjassa-hanke. Lisätiedot: seututiedottaja Sirkku Ylikoski, p. 0400-284843, sirkku.ylikoski@sky.suupohja.fi. Tervetuloa!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *