Lauhan Spelit tahdittavat Lauhansarven keskiviikkoiltaa

MITÄ? Lauhan Spelit -musiikkitapahtuma
MISSÄ? Isojoella Lauhansarven ympäristössä
MILLOIN? Keskiviikkona 25.7. (ensimmäinen esitys klo 13, viimeinen loppuu n. klo 02.00)
MITÄ MAKSAA? Aikuiset 20€, alle 12-vuotiaat vanhempien kanssa ilmaiseksi

Lauhan Spelit soivat jo 15:ttä kertaa keskiviikkona 25.7. Isojoen kunnan järjestämä tapahtuma sijoittuu Lauhansarven ympäristöön. Spelit tarjoaa hyvin monipuolisen musiikkielämyksen jopa kuudella eri esiintymislavalla.

Isojoen ilta täyttyy yli 20 artistista, yhtyeestä ja kuorosta, joista pääesiintyjänä toimii Idols-laulukilpailun kautta koko kansan tietoisuuteen noussut Diandra. Vaikka Spelit mielletäänkin etenkin kansanmusiikin juhlana, on tapahtumaan haluttu tuoda esille muitakin tyylilajeja. Tarjonnasta löytyy muun muassa poppia, rockia, jazzia, kantria, gospel-musiikkia, iskelmää, punkkia, reggaeta ja funkkia.

Viihdyttävän musiikin lisäksi tarjolla on kävijöille ruokaa ja virvokkeita. Lauhansarvessa on katettuna noutopöytä lähes koko illan ja telttaravintoloista saa pienempää purtavaa, kahvia ja muuta juotavaa. Ja jos haluat lähteä nauttimaan Isojoen illasta hieman kauempaa, Lauhansarvi ja Kangasjärven leirintäalue tarjoavat majoitusmahdollisuuksia.

Tapahtuma toteutuu kökkävoimin, joten jos haluat olla osa tapahtumaa, voi kökkäläiseksi ilmoittautua Minna Saarelle: minna.saari@isojoki.fi / 040 851 0970

Speleissä yleisöä viihdyttää monimuotoinen musiikkitarjonta. Kuva: Miia Perkiö

Lauhan Spelien ohjelman ja muun infon löydät täältä (lauha.fi).

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *