Kauhajoen 150-vuotista taivalta juhlistetaan kulkueella ja piknikillä

MITÄ? 150-vuotiaan Kauhajoen kunniaksi järjestettävä Tokeroste teknologiaan -kulkue ja piknik
MISSÄ? Kauhajoen keskustassa ja Virkun puistossa
MILLOIN? Lauantaina 11.8. kello 13 alkaen
MITÄ MAKSAA? Ei yhtikäs mitään!

Kauhajoen 150-juhlavuoden kunniaksi järjestetään lauantaina 11.8. juhlakulkue ja piknik Kauhajoen keskustan alueella. Tokerosta teknologiaan -nimeä kantava tapahtuma on kaikille täysin avoin ja ilmainen. Tapahtuman tarkoituksena on tuoda esille sitä, millainen Kauhajoki on näiden vuosien aikana ollut, millainen se on nyt ja mitä Kauhajoella nykypäivänä tapahtuu.

Tapahtuma alkaa Kauhajoen keskustan läpi kulkevalla kulkueella, joka lähtee matkaan kello 13.00 Ammattioppilaitoksen pihasta. Kulkueessa on mukana eri tahoja yhdistyksistä yksityishenkilöihin. Kulkueessa on mukana esimerkiksi Sambaryhmä Tropical. Kuka tahansa voi osallistua mukaan kulkueeseen. Kulkueeseen saa pukeutua miten haluaa ja mukaansa voi tuoda vaikkapa heiluteltavia lippuja. Kulkueen reitti kulkee ammatti-insituutilta (Oppitie 4) Aninkujaa pitkin Puistotielle ja sieltä Topeekaa pitkin uimahallin puistoon. Kulkueeseen voi helposti hypätä mukaan myös matkan varrelta.

Piknik tarjoaa jokaiselle jotain

Kulkue rantaantuu Rantakaaren kautta uimahallin takapihan puistoon, jossa ohjelma jatkuu iltaan asti. Puistossa voi nauttia piknik-eväistä, monipuolisesta musiikkitarjonnasta ja muista esityksistä, yhdessäolosta ja yhdistysten tarjoamasta ohjelmasta ja tekemisestä. Eväitä voi ottaa kotoa mukaan tai nauttia esimerkiksi 4H-kahvion antimista tai vietnamilaisesta ja venäläisestä ruoasta INKA:n ja Suomi-Venäjä-seuran yhteisellä pisteellä.

Esiintymislavalla nähdään runsas kattaus musiikkia pääasiallisesti kauhajokisilta tekijöiltä. Mukana ovat Juha Hautaluoma ja Risto Ala-Ikkelä, The Mild Peppers, The Black Light Theatre, Nadja, Sorttiset, Panula-opisto, The Dream on ja Noitarovio. Illan päätteeksi lauletaan yhteislauluna Kauhajoen marssi.

Ohjelmaa riittää lauantaina aina kello seitsemään asti. Tapahtuma on toteutettu yhdistysten ja vapaaehtoisten voimin ja toiminta on mahdollistettu Etelä-Pohjanmaan kulttuurirahaston, Kauhajoen kaupungin, Säästöpankkisäätiön, Provion Oy:n, POP Pankin, LC-Aron ja LC-Kauhajoen avulla.

Viime vuonna juhlittiin 100-vuotiasta Suomea kulkueella. Tänä vuonna juhlavuorossa on 150-vuotias Kauhajoki.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *