Suupohjan kehittämisyhdistys ry

Vireän seutukehittäjän, Leader Suupohjan, 38 000 asukkaan toiminta-alue koostuu Isojoesta, Karijoesta, Kauhajoesta, Kurikasta ja Teuvasta, jotka sijaitsevat Etelä-Pohjanmaalla. Leader Suupohja on vuoden 1996 perustamisestaan lähtien tehnyt laajaa yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

suupohjankehittamisyhdistys

Yrittäjyys, yhteistyö ja yhteisöllisyys ovat alueelle ominaista. Se näkyy yritysten suurena lukumääränä, vahvana kylä-, kulttuuri- ja järjestötoimintana ja toisaalta alueen eri toimijoiden välisenä kehittämiskumppanuutena. Vahvoja toimialoja alueella ovat huonekalu-, metalli-, muovi-, materiaalinkäsittely- ja elintarvikeala.

Alueella suhtaudutaan myönteisesti kestävien energiaratkaisujen kehittämiseen. Suupohjan alueen kattava valokuitu mahdollistaa muun muassa huippunopean laajakaistan, uuden sukupolven tv-palvelut, monipuoliset valvontapalvelut sekä tehokkaat etätyöskentelytavat. Suupohjalla on monia muitakin vahvuuksia kuten luonto, turvallinen ympäristö ja moderni maatalous.

suupohjan kehittamisyhdistys lumikenkaily”Uudet tuulet” – strategiamme panostaa vahvasti lähipalveluihin kuten lähi- ja luomuruokaan sekä lähimatkailuun. Visiossamme Suupohja on vuonna 2020 elinvoimainen ja innovatiivinen maaseutualue, joka tarjoaa yrittäville ja yritteliäille asukkailleen ajanmukaiset palvelut viihtyisässä asuinympäristössä.

Tutustu Suupohjan kehittämisyhdistyksen toimintaan! >>