Jukka Liljalta luontokirja salaperäisestä kehrääjästä

Jukka Lilja, sinulta on ilmestynyt luontokirja Kehrääjä – siivet pystyssä. Miten päädyit tekemään suomen- ja englanninkielistä luontokuvakirjaa yölinnusta? Hämärä valaistus ja luontokuvat ei kuulosta tyypillisimmältä valinnalta kirjan tekemistä ajatellen. Työelämässä ollessani ja lapsiluvusta johtuen ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin kuvata öisin. 80-luvun puolivälissä tein MTV:lle luontodokumentin kehrääjästä ja siitä jäi ”kehrääjätauti” päälle. Valoisat kesäyöt antavat valaistuksen […]

Lue lisää »

Elinvoimaisuuden kehittäminen – kunnan tärkein tehtävä jatkossa?

Kun kunta omaksuu elinkeinopolitiikassa aktiivisen roolin, se hyväksyy tietyiltä osin yritystoiminnan riskit. Riskit ymmärretään usein vain taloudellisina riskeinä. Yrittäjyys pitää tänä päivänä ymmärtää avarammin. Yrittäjyydessä on myös henkisiä ja sosiaalisia riskejä, ja näitä valtuutettujen on noustava jakamaan. Ensimmäinen tehtävä kunnissa on se, että koulutusjärjestelmään luodaan yrittäjyyskasvatuksen vaiheistus.

Lue lisää »

Kauhajoen kaupungin uusi viestintäohje 2017

Kauhajoen kaupungin viestintäohjeen tavoitteena on tukea eri toimialojen viestinnästä ja verkkoviestinnästä vastaavia henkilöitä viestimään avoimesti aktiivisesti ymmärrettävästi oikea-aikaisesti monikanavaisesti vuorovaikutteisesti   Kauhajoen kaupungin viestinnässä on otettu huomioon uusi kuntalaki 29 § Viestintä, joka tulee voimaan 1.6.2017 alkaen. Viestintäohjeen tukena kaupungilla on käytössä graafinen ohjeisto, joka määrittää Kauhajoen kaupungin visuaalisen ilmeen. Viestintäohje..

Lue lisää »

Avantouinti Parrassa

Avantouinti aloitetaan Teuvan Parrassa keskiviikkona 9.11.16 klo 17. Saunat lämpiminä klo 17-19.30. Tervetuloa mukaan kaikki entiset ja uudet uimarit ja saunojat! Käteismaksu.

Lue lisää »

Kauhajoelle perustetaan puurakentamista edistävä tehdas

CLT Plant Oy perustaa Kauhajoelle tehtaan, jonka tuottamalle suomalaisesta puusta valmistetulle CLT:lle on kova kysyntä. Tehtaan omistajina tulee olemaan pohjalaisia yrittäjiä. Toiminta työllistänee noin 150 työntekijää ja liikevaihdon arvioidaan olevan – Suomessa CLT:n kysyntä ylittää jo nyt tarjonnan ja rakennusprojekteja on jouduttu lykkäämään materiaalien huonon saatavuuden vuoksi. Kysynnän on arvioitu kasvavan voimakkaasti tulevaisuudessa. Kotimaan lisäksi […]

Lue lisää »

Kauhajoelle uusi yleisesite

Katso esite tästä linkistä. Esite tulee jakoon 8.7.2016 mm. Kirjastoon, Virkkuun ja Kirjakauppaan.  

Lue lisää »

Kotimaisuus on nosteessa. Isku kotiuttaa tuotantoa Lahteen.

Toimitusjohtaja Tiitinen toteaa artikkelissa myös: ”Kaikkien yritysten pitää nyt katsoa Suomen etua. Ei kaikessa voi katsoa euroja. Muuten ei tehdä kokonaisuuden kannalta oikeita ja viisaita päätöksiä. Olemme tietoisesti vetäneet viime aikojen päätöksissä Suomen suuntaan.”

Lue lisää »