Kauhajoen kaupungin uusi viestintäohje 2017

Kauhajoen kaupungin viestintäohjeen tavoitteena on tukea eri toimialojen viestinnästä ja verkkoviestinnästä vastaavia henkilöitä viestimään avoimesti aktiivisesti ymmärrettävästi oikea-aikaisesti monikanavaisesti vuorovaikutteisesti   Kauhajoen kaupungin viestinnässä on otettu huomioon uusi kuntalaki 29 § Viestintä, joka tulee voimaan 1.6.2017 alkaen. Viestintäohjeen tukena kaupungilla on käytössä graafinen ohjeisto, joka määrittää Kauhajoen kaupungin visuaalisen ilmeen. Viestintäohje..

Lue lisää »

Avantouinti Parrassa

Avantouinti aloitetaan Teuvan Parrassa keskiviikkona 9.11.16 klo 17. Saunat lämpiminä klo 17-19.30. Tervetuloa mukaan kaikki entiset ja uudet uimarit ja saunojat! Käteismaksu.

Lue lisää »

Kauhajoelle perustetaan puurakentamista edistävä tehdas

CLT Plant Oy perustaa Kauhajoelle tehtaan, jonka tuottamalle suomalaisesta puusta valmistetulle CLT:lle on kova kysyntä. Tehtaan omistajina tulee olemaan pohjalaisia yrittäjiä. Toiminta työllistänee noin 150 työntekijää ja liikevaihdon arvioidaan olevan – Suomessa CLT:n kysyntä ylittää jo nyt tarjonnan ja rakennusprojekteja on jouduttu lykkäämään materiaalien huonon saatavuuden vuoksi. Kysynnän on arvioitu kasvavan voimakkaasti tulevaisuudessa. Kotimaan lisäksi […]

Lue lisää »

Kauhajoelle uusi yleisesite

Katso esite tästä linkistä. Esite tulee jakoon 8.7.2016 mm. Kirjastoon, Virkkuun ja Kirjakauppaan.  

Lue lisää »

Kotimaisuus on nosteessa. Isku kotiuttaa tuotantoa Lahteen.

Toimitusjohtaja Tiitinen toteaa artikkelissa myös: ”Kaikkien yritysten pitää nyt katsoa Suomen etua. Ei kaikessa voi katsoa euroja. Muuten ei tehdä kokonaisuuden kannalta oikeita ja viisaita päätöksiä. Olemme tietoisesti vetäneet viime aikojen päätöksissä Suomen suuntaan.”

Lue lisää »

Vauhtia vientiin!

Lopuksi lainaan Jukka Lyly-Yrjänäisen sanomasta vienti-iltapäivän tilaisuudessa: ”Ulkomaille suunnattaessa on muistettava, että maailma on iso alue. Joka paikkaan ei tarvitse Kauhajoelta viedä.”

Lue lisää »

Kauhajoen verkkosivut on uudistettu

Kauhajoen kaupungin verkkosivut www.kauhajoki.fi on uudistettu. Nykyiset sivut mukautuvat tyylikkäästi erilaisille näytöille ja päätelaitteille, mukaan lukien mobiililaitteet. Valikkorakennetta on muokattu selkeämmäksi ja tekstejä on jäsennelty sekä tiivistetty selkeämpään muotoon. Yhteydenpito- ja vuorovaikutusmahdollisuuksia on lisätty mm. kysy kaupungilta –palvelun myötä. Osallistu ja vaikuta –kanavat on koottu samalle sivulle, josta ne löytyvät helposti. Esityslistojen ja pöytäkirjojen julkaisuohjelma […]

Lue lisää »