Karijoen nuorten tieto –ja neuvontapalvelut

Tervetuloa Suupohjan Nuoret-sivuston Karijoen omille sivuille.

Karijoen nuorten tieto –ja neuvontapalvelut antavat nuorille ammattitaitoista apua, tukea ja tietoa erilaisissa nuorten elämään liittyvissä kysymyksissä.

Löydät täältä linkkejä eri aihealueisiin sekä Karijoen nuorisotoimen omille nettisivuille, joilta löydät tietoa esim.
nuoriso-ja liikuntatiloista, kerhoista ja tapahtumista sekä nuorten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksista. Mikäli et löydä etsimääsi tietoa tai jokin asia askarruttaa, niin ota yhteyttä liikuntatoimistoon ja kysy mitä vain.

Palvelut ovat maksuttomia ilman ajanvarausta ja luottamuksellista.
Karijoen kunnan nuorisotoimen ensisijaisena kohderyhmänä ovat 7-18 –vuotiaat nuoret, tietenkin osa nuorisopalveluista kohdistuu nuorisolain mukaisesti kaikkiin nuoriin eli alle 29 –vuotiaisiin.

Nuorisotoimi järjestää nuorille yksin, sekä yhdessä muiden toimijoiden kanssa erilaisia tapahtumia ja kerhoja sekä avustaa leiri –ja retkitoimintaa. Kesätyökampanja 16-20 –vuotiaille, sekä kunta myöntää nuorten 16 – 24 –vuotiaan työllistämiseen tukea.

Karijoen nuorisotiloja tai tiloja missä nuoret voivat kokoontua ovat Karsina, Kuusela, Ohrikylän koulu ja Myrkyn koulu. Lisätietoa löydät Karijoen nuorisopalveluista Karijoen kunnan sivuilta. mm. Solmu Mäkirannan rahasto, nuoriso –ja seura-avustukset, tila vuokraus (kuntosali)

karijoki4h_makkaranpaistoa karijoki_4h_topikarhunkanssa karijoki4h