Suunnittele LOGO -kilpailu 4.-29.4.2016

Suupohjan alueen nuorisotoimet (Isojoki, Kauhajoki, Karijoki, Teuva) kutsuvat SINUT mukaan näiden nettisivujen / SuupohjaNuoret -nuorten tieto- ja neuvontapalvelujen visuaalisen tunnuksen / logon suunittelukilpailuun.

Kilpailun säännöt: Kilpailu on avoin kaikille alueen nuorille. Kilpailuun jätetyt logo-ehdotukset annetaan kilpailun järjestäjän vapaaseen käyttöön. Jokainen ehdotuksen antaja vastaa siitä, että hänellä on oikeudet logon käyttämiseen. Kilpailun voittajan logo otetaan käyttöön Suupohjan nuorten tieto- ja neuvontapalvelujen visuaaliseksi tunnisteeksi. Logon tulee soveltua erikokoisena sekä painettavaksi että sähköiseen mediaan.

Ehdotusten toimittaminen: Toimita ehdotuksesi paperilla tai paperille tulostettavassa muodossa os. SuupohjaNuoret / Logo-kilpailu / PL 500, 61801 Kauhajoki tai sp. nuoriso@kauhajoki.fi 29.4.2016 mennessä. Liitä ehdotuksen mukaan yhteystietosi.

Palkinnot: Kaikki logo-ehdotuksen antaneet palkitaan ja voittaja palkitaan 100 euron lahjakortilla.

Onnea kisaan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *