Tartu talveen Parrassa!

Snowpark Parran laskettelukeskuksessa lumi-ilot ylimmillään!

Rinteissä on puolen metrin patja tykkilunta, joten leudotkaan kelit eivät pääse talvea pilaamaan.  Puoli metriä tykkilunta vastaa tiiviydeltään kahta ja puolta metriä luonnonlunta! Rinteet hoidetaan päivittäin kuntoon rinnekoneella.

Parrassa on kolme rinnettä ja kolme hissiä. Rinteistä löytyy helppoja reilejä ensimmäisiin jibbailukokeiluihin – isompia haasteita voi hakea vaikka Streetin hyppyreistä. Kuluvalla kaudella reilejä on ennätykselliset yhdeksän kappaletta.

Parrassa on helppo päästä laskettelun alkuun. Hiihtokoulusta voi ottaa oman open suksilla tai laudalla harjoittelun tueksi. Pikkurinteessä on helppo naruhissi, joka on kaiken lisäksi ilmainen niin lapsille kuin aikuisillekin. Jos on menossa pienen kanssa rinteeseen, vuokraamosta voi lainata kätevät valjaat.

Välineitä löytyy vuokraamosta kaiken kokoisille laskijoille, metrisestä kahteen metriin! Välineet eivät myöskään lopu kesken, sillä Parran vuokraamo palvelee myös isoja kouluryhmiä – esimerkiksi suksia on yli 300 paria ja lautoja 70 kappaletta.

Jos ei halua lasketella, voi kokeilla vaikkapa lumikenkäilyä! Eikä pienimpiäkään ole unohdettu, myös pulkkamäki on lumetettu ja hoidetaan kuten rinteetkin. Pulkkia löytyy lainaan ja neljä grillikotaa on kaikkien käytettävissä omaehtoiseen evästelyyn.

Nälän voi Parrassa taltuttaa myös herkullisilla hampurilaisilla, makkaraperunoilla tai vaikka lihaisalla kepakolla muusin kera! Parran ravintola käyttää kotimaista lihaa ja lähellä tuotettua ruokaa, esimerkiksi teuvalaista Tamsin salaattia ja LaidunHereford-herkkuja!

Snowpark Parran rinteistä enemmän osoitteessa http://parra.fi/

Snowpark_TEKSTI_pun

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *