Kauhajoki

Turvallinen ja viihtyisä Kauhajoki!

Kauhajoki

Kahden kansallispuiston Kauhajoki on noin 14 200 asukkaan kaupunki Etelä-Pohjanmaan maakunnassa. Kauhajoen luonto on monimuotoinen ja se tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa.

Vapaa-aikaa Kauhajoella voi viettää monin eri tavoin urheilun ja liikunnan parissa. Luontoretkien lisäksi voi harrastaa golfia, virkistyä Virkistysuimala-Urheilutalo Virkussa, jossa on mahdollisuus uida ja nauttia porealtaasta, keilata, pelata tennistä tai käydä vaikka judossa. Sotkan urheilukeskus tarjoaa lenkkipolkujen lisäksi useita eritasoisia hiihtolatuja ja laskettelurinteen. Sotkan moottoristadion antaa mahdollisuuden autourheilun ja speedwayn harrastamiseen. Kauhajoella on myös useita talleja ratsastuksen harrastajille.

Kulttuuriharrastajille Kauhajoki tarjoa museoelämyksiä, taidenäyttelyitä, ympäri vuoden tarjottavia teatteriesityksiä, Panula-opiston konsertteja sekä opetusta musiikin, taiteen ja käsityön aloilta.

Kauhajoki on tunnettu jokavuotisista tapahtumistaan. Syksyn Ruokamessut, Syöminkien Yö,  MessuCup, markkinat, teatteri, PlayCity, Nummirock, Bluesrupiama ja SambaCross & Carnivals, speedway- ja autourheilukisat  kokoavat yhteen tuhansia asiasta kiinnostuneita.

Kauhajoen elinkeinoelämä on kasvanut tasaisesti ja kaupungissa toimii yli 900 yritystä. Kauhajoella toimivat kauppaketjut tarjoavat monipuolisia palveluita koko Suupohjan alueelle. Kauhajoella on myös useita erikoisliikkeitä, tunnelmallisia kahviloita ja runsaasti hyviä ruokapaikkoja.


Keskusta_ihmisia

Kauhajoki_keskusta

Sanssinkartano kauhajoki

Ruokamessut_HamesHavusessa

Kauhaneva_syksy