Isojoki

Hyvä asua, elää ja harrastaa - Tule ja kokeile!

Toivotamme sinut tervetulleeksi Isojoen kuntaan

Isojoki on aktiivisten ja ystävällisten ihmisten kunta, jossa vallitsee rento me-henki. Isojoki Suupohjan alueen aktiivisena kunnallisena toimijana on luonnonläheinen kunta, jossa on ilo asua, tehdä työtä ja yrittää. Kunnan tunnuspiirteitä ovat kuntalaisista välittäminen, luontomatkailu ja yritteliäisyys.

Isojoki on Etelä-Pohjanmaan eteläisin kunta. Isojoella sijaitsevan Lauhanvuoren kansallispuiston korkein kohta tunnetaan myös koko läntisen Suomen korkeimpana kukkulana. Paikallisväestön keskuudessa on suosittua metsästys, kalastus sekä monipuoliset urheiluharrastukset. Isojoella matkailevakin voi kansallispuistossa patikoimisen ja hiihtämisen lisäksi käyttää uutta skeittipuistoa, urheilukeskuksen palveluita tai vaikka kunnan kuntosalia.

isojoki lauhannäkötorniMajoituspaikkoja löytyy edullisista leirintämökeistä korkeatasoisiin lomahuviloihin. Kesä ajan kirkasvesinen keidas on kuntalaisten keskuudessa lähdeperäinen Kangasjärvi.Kalaisa Kodesjärvi on myös uimareiden suosiossa. Itse ei tarvitse välttämättä hoitaa ruokahuoltoakaan Isojoen matkalla. Lounas- ja tilausravintolat palvelevat vuoden ympäriinsä.

Talviliikuntapaikkana Isojoki on myös mainio. Erinomaiset hiihtomaastot sekä hoidetut kelkkailu-urat takaavat Lapin maisemien veroiset elämykset.

 

Teuva lutakkoneva
Hiihtämässä Kärjenkoskella.
Köydenvetoa Isojoen markkinoilla
Köydenvetoa Isojoen markkinoilla.