Etelä-Pohjanmaan Leader 20-vuotisjuhlanäyttely Kauhajoella

” Tiivis matka Leader toiminnan monipuolisuuteen”
Etelä-Pohjanmaan Leader 20-vuotisjuhlanäyttely Kauhajoella

LeaderEtelä-Pohjanmaan Leader ryhmien (Aisapari, Kuudestaan, Liiveri ja Suupohja) 20-vuotista toimintaa esittelevä näyttely on esillä Kauhajoen kaupungintalon aulassa 13.-25.2.2017.
-Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn kaupungintalon aukioloaikoina, toivottaa Sirpa Autio kaupungin hallinnosta.

Leader toiminta täytti Suomessa 20 vuotta viime vuonna ja näyttelyn kokoaminen oli yksi tapa viettää juhlavuotta. Juhlanäyttely valottaa Leader toiminnan tuloksia ja kiertää Etelä-Pohjanmaan alueella koko kuluvan vuoden ajan. Leader toiminta virisi Suupohjaan ensimmäisten joukossa Suomessa EU-jäsenyyden myötä.
-20 vuotta sitten Suupohja ja Suomi olivat murrostilanteessa, johon Leader istui hyvin ja toi uusia mahdollisuuksia. Tänä päivänä olemme ehkäpä samanlaisessa mutta myös uudessa murrostilanteessa, toteaa toiminnanjohtaja Paavo Mattila viitaten käynnissä olevaan maakunta- ja sote-uudistuksiin. Myös Leader toimijat ovat mukana tässä työssä.
Näyttelyn aineisto on koottu ryhmien leikekirjoista vanhoja lehtijuttuja hyödyntämällä.
– Näin ajankuvasta saatiin kiinnostava. Samalla toiminta näyttäytyy sille luonteenomaisella tavalla, kun esiin pääsee omaa paikkakuntaa kehittävien ihmisten ja yritysten kommentit ja toimeliaisuus.

Etelä-Pohjanmaan Leader toiminnan 20-vuotisjuhlanäyttely on esillä Kauhajoen kaupungintalolla 13.-25.2 ja siihen voi tutustua kaupungintalon aukioloaikoina.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page